divendres, 31 d’octubre del 2014

Concurs pel logo de la Buixarda

A la Buixarda no tenim logo! És per això que hem convocat un concurs per escollir la millor proposta perquè sigui la imatge que identifiqui l'Ateneu d'ara endavant. A continuació, les bases:

1. Es tracta de crear un logo per l'Ateneu Popular La Buixarda, per tant les obres presentades han de tenir a veure amb aquesta temàtica. 

2. En cap cas s'acceptaran obres amb contingut discriminatori o contrari a la ideologia de la unitat popular que l'Ateneu representa. 

3. El termini per presentar les obres s'acabarà l'1 de desembre de 2014. 

4. Les obres presentades s'hauran d'enviar a l'adreça de correu electrònic ateneupopularlabuixarda@gmail.com en format PDF i amb un títol. A l'assumpte d'aquest correu s'haurà de fer constar el següent text: “Concurs de logos: [títol de l'obra]". L'organització es posarà en contacte via mail amb la persona guanyadora. 

5. El nombre d’obres per participant que es podran presentar és il·limitat. 

6. El jurat del concurs estarà integrat per l'assemblea de l'Ateneu. 

7. El premi del concurs constarà d'un any de gratuïtat en la quota de Soci de l'Ateneu i de la satisfacció de poder veure el vostre logo a tots els nostres cartells, adhesius, a les xarxes socials... i a tot allò que tingui a veure amb l'Ateneu! *(l'assemblea de l'Ateneu es reserva el dret de modificar els colors del logo guanyador a l'hora de fer-lo servir)

dijous, 23 d’octubre del 2014

Jornada feminista: presentació de la Xinxa i Monòlegs de la Vagina

El pròxim divendres 24 d'octubre de 2014 tindrà lloc a l'Ateneu Popular la Buixarda de Vic una jornada feminista. Des de la Buixarda emmarquem aquesta jornada en el seguit d'actes de la iniciativa per una Vaga de Totes, per impulsar una vaga general que faci visibles específicament les condicions de desigualtat en què es troba el gènere femení (més informació sobre la #VagadeTotes aquí: vagadetotes.wordpress.com). 

Després d'obrir les portes a les 6 com cada dissabte, a les 8 es presentarà la Xinxa, el recent sorgit grup feminista de Manlleu i presentat el passat 4 d'octubre al Casal Popular Boira Baixa. 

A continuació hi haurà un sopar de pintxos a 1€ i a partir de les 10, l'actuació dels Monòlegs de la Vagina, inspirat en l'obra escrita per Eve Ensler, a càrrec d'un grup de dones del Fort Pienc de Barcelona. 

Per acabar hi haurà música d'ambient fins a les 12 de la nit. 

FOTOS:
Presentació de la Xinxa
Presentació de la Xinxa
Els Monòlegs de la Vagina
Els Monòlegs de la Vagina


dilluns, 6 d’octubre del 2014

Passi del documental "Companys, procés a Catalunya" i botifarrada a la Hispanitat

El proper diumenge 12 d'octubre de 2014 tindrà lloc a la Buixarda el passi de la pel·lícula "Companys, procés a Catalunya", en motiu dels 74 anys de l'afusellament de Lluís Companys. El film, dirigit per Josep Maria Forn, se centra en els darrers esdeveniments polítics abans de la mort del polític catalanista i republicà a mans de les forces franquistes. La projecció començarà a les 6 de la tarda. 

A continuació, farem una botifarrada a la Hispanitat en commemoració a aquest dia, el 12 d'octubre, en el qual l'Estat espanyol celebra el genocidi de les cultures precolombines d'Amèrica Llatina ara fa més de 500 anys: comptarem amb pintxos de botifarra variats a 1€ amb l'oferta de pintxo+mitjana de cervesa a 2€. 

Aquest és el primer acte públic de l'Ateneu Popular la Buixarda després de la inauguració del passat 20 de setembre. Així mateix, l'ateneu està obert els vespres de dijous a diumenge.

FOTOS: