dimecres, 11 de novembre del 2015

Presentació de la campanya "Absolució Franz i Adrià"

El proper dissabte, 14 de novembre, a les 8 del vespre tindrà lloc a l'Ateneu Popular la Buixarda la presentació de la campanya "Absolució Franz i Adrià". 

En Franz i l'Adrià són dos estudiants de la Universitat Pompeu Fabra i activistes del moviment estudiantil que van ser detinguts arbitràriament pels Mossos d’Esquadra en el marc de les massives protestes solidàries amb el desallotjament de l’històric i emblemàtic Centre Social Autogestionat Can Vies del barri de Sants de Barcelona. A dia d’avui, a en Franz i l’Adrià els acusen d’atemptat a l’autoritat i desordres públics i s’enfronten a una pena de 3 anys i mig de presó. 

L'acte comptarà amb les intervencions de Marc Barbacil, membre de la campanya que reivindica l'absolució d'en Franz i l'Adrià; de Franz Estartús i Adrià Aragonès. encausats; i de Llorenç Barber, ex-militant del SEPC

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) Osona presentarà l'acte. 

 Més informació a www.absoluciofranzadria.cat

dilluns, 2 de novembre del 2015

Presentació del llibre "En aquesta gran època... Les paraules són punys"

El proper divendres, 6 de novembre, a les 8 del vespre,
es presentarà a l'Ateneu Popular la Buixarda el llibre "En aquesta gran època... Les paraules són punys", amb el seu autor, Jordi Martí Font, i el periodista Josep Comajoan.

"L’obra a què s’enfronten els lectors és una reflexió imprescindible al voltant de com la privatització del llenguatge ha implicat, en termes de Susan George, un pensament segrestat: una impotència social a l’hora de resistir-se a l’opressió del capitalisme despietat que hegemonitza el nostre entorn." (fragment del pròleg de Xavier Díez) 

Jordi Martí Font és, des d'aquest maig, regidor de la CUP a Tarragona.