divendres, 31 d’octubre del 2014

Concurs pel logo de la Buixarda

A la Buixarda no tenim logo! És per això que hem convocat un concurs per escollir la millor proposta perquè sigui la imatge que identifiqui l'Ateneu d'ara endavant. A continuació, les bases:

1. Es tracta de crear un logo per l'Ateneu Popular La Buixarda, per tant les obres presentades han de tenir a veure amb aquesta temàtica. 

2. En cap cas s'acceptaran obres amb contingut discriminatori o contrari a la ideologia de la unitat popular que l'Ateneu representa. 

3. El termini per presentar les obres s'acabarà l'1 de desembre de 2014. 

4. Les obres presentades s'hauran d'enviar a l'adreça de correu electrònic ateneupopularlabuixarda@gmail.com en format PDF i amb un títol. A l'assumpte d'aquest correu s'haurà de fer constar el següent text: “Concurs de logos: [títol de l'obra]". L'organització es posarà en contacte via mail amb la persona guanyadora. 

5. El nombre d’obres per participant que es podran presentar és il·limitat. 

6. El jurat del concurs estarà integrat per l'assemblea de l'Ateneu. 

7. El premi del concurs constarà d'un any de gratuïtat en la quota de Soci de l'Ateneu i de la satisfacció de poder veure el vostre logo a tots els nostres cartells, adhesius, a les xarxes socials... i a tot allò que tingui a veure amb l'Ateneu! *(l'assemblea de l'Ateneu es reserva el dret de modificar els colors del logo guanyador a l'hora de fer-lo servir)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada