dimecres, 21 de gener del 2015

Cicle "Silencis, control i repressió"

Les properes setmanes de gener i febrer tindrà lloc a l'Ateneu Popular la Buixarda un cicle d'actes al voltant dels silencis mediàtics, el control social i la repressió a les lluites populars.

La presentació del llibre "Els senyors del boom", de Gemma Garcia Fàbrega, encetarà el cicle el divendres 23 de gener a les 8 del vespre. El llibre, nou volum de la col·lecció Periodistes, impulsada per Edicions Saldonar i el Grup de Periodistes Ramon Barnils, esgrana la febre de l’or immobiliari viscuda als Països Catalans a partir d’informacions de primera mà i fa una anàlisi molt documentada que obre perspectives noves sobre els motius la catàstrofe que va estar a punt d’ensorrar l’economia. Més informació aquí
El Grup Barnils - Osona coorganitza l'acte.

El diumenge 1 de febrer a les 6 de la tarda es passarà el documental "Ciutat Morta", emès el passat 17 de gener pel canal 33 registrant rècords d'audiència. Ciutat Morta posa llums i taquígrafs a un cas de corrupció policial a Barcelona, després de les càrregues policials que van tenir lloc la nit del 4 de febrer de 2006. Més informació aquí.

El divendres 6 de febrer a 2 quarts de 8 del vespre tindrà lloc una xerrada-debat sobre manipulació i control de l'opinió pública per part dels poders establerts a la societat, amb David Bou, periodista de La Directa. La Directa - Osona coorganitza l'acte.

Finalment, el divendres 13 de febrer a les 7 de la tarda els militants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) Vicenç Vilardell i David Aranda ens oferiran una xerrada-debat sobre la llei de Seguretat Ciutadana aprovada recentment pel govern espanyol del PP, anomenada "llei mordassa" ja que limita els drets fonamentals de les persones, i la nova reforma del Codi Penal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada