dimecres, 16 de desembre del 2015

Solstici d'hivern a la Buixarda

Com fa un any, l'Ateneu Popular la Buixarda organitza diverses activitats en motiu de les festes, el «Solstici d'Hivern a la Buixarda». 

Els actes començaran amb les Vesprades de Consum Responsable i Alternatiu, per aportar un punt de vista crític al consumisme propi de l'època de Nadal i proposar alternatives interessants i transformadores. 

 El divendres 18 de desembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc la primera vesprada, anomenada «Llibres lliures», en la qual es presentarà la cooperativa d'edicions literàries Tigre de Paper, i també comptarà amb la participació de l'escriptor Rolando d'Alessandro, autor de llibres com «Lluites o protestes» i «El dogma de la no-violència». 

 La segona vesprada serà el dissabte 19 de desembre a les 7 del vespre, «Productes feministes», en la qual La Botigueta de la Dona parlarà de diversos productes com copes menstruals, calendaris llunars... 

 Finalment, el diumenge 27 de desembre es projectarà el film «Los espigadores y la espigadora», dirigit per Agnès Varda, que tracta sobre la recol·lecció. 

 D'altra banda, el 24 de desembre a la Buixarda tornarà a estar oberta durant la prèvia al Guatekazo nadalenc, amb música i vi calent. 

 Per acabar, el 2 de gener a partir de les 5 de la tarda, celebrarem el 2n Torneig de Futbolí de la Buixarda, amb un lot de productes de la terra com a premi per a la parella guanyadora. Durant tot el mes de desembre el futbolí de la Buixarda és gratuït per a tothom qui vulgui jugar-hi, per entrenar-se bé per al torneig! Les inscripcions cal que es facin a l'Ateneu o a ateneupopularlabuixarda@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada