diumenge, 13 de setembre de 2015

1r aniversari de l'Ateneu Popular la Buixarda!

La propera setmana, del 14 al 20 de setembre, es complirà un any del naixement de l'Ateneu Popular la Buixarda de Vic. Un primer any ple d'activitat constant que valorem positivament, des de xerrades, àpats populars, jornades festives i culturals i assemblees de diverses entitats de l'Ateneu.

Per celebrar aquest any de funcionament, que coincideix amb el Mercat de Música Viva de Vic, s'ha organitzat un seguit d'actes:

El dijous 17 de setembre actuarà a l'Ateneu el grup de punk Skòria, format per diversos joves de la comarca d'Osona, a partir de les 22h. L'Ateneu aquest dia obrirà les portes a les 8 del vespre.

D'altra banda, dissabte 19 de setembre durant tot el dia hi haurà actes a l'Ateneu. A la una del migdia començarà el dinar popular, amb opció vegana, enguany al carrer de Gibaltar, precedit d'un vermut i que seguirà una cantada de garrotins entre la gent que dini. El preu del dinar serà de 7€ per a les sòcies de la Buixarda i de 9€ per a la resta. Els tiquets pel dinar s'han de comprar anticipadament a l'Ateneu dijous o divendres (obertura de 22 a 24h).

Arribat el vespre, a les 22h comptarem amb l'actuació d'Akelarre, grup femení d'acústica feminista provinent de Barcelona, i una hora més tard amb Leihotikan, grup de punk-hardcore melòdic, d'Euskal Herria, format el 1992.

A més, a partir d'aquesta propera setmana i fins a mitjans d'octubre es trobarà a l'Ateneu l'exposició «L'Ovidi Popular», exposada a Vic per parts entre la Buixarda i la Taverna Social la Nyàmera, en el marc de la campanya d'homenatge «Ovidi Montllor, 20 anys de vacances», organitzada per diversos col·lectius de l'Esquerra Independentista d'Osona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada